Nieuwe Templates toegevoegd

Website zelf maken nieuwe templates toegevoegd aan PageBuilder

Er zijn weer nieuwe templates aan de eMsCreator Pagebuilder toegevoegd. WordPress designs die je kunt inzetten tijdens de bouw van je website en, omdat het festivalseizoen is: een WordPress template voor music lovers.

Rock Concert
Voor alle muziekliefhebbers hebben we een nieuwe template toegevoegd met de naam Rock Concert. Deze is per direct beschikbaar en is voor alle gebruikers te activeren via het "Weergave" -> "eMsCreator Plus" menu.

Coming Soon designs
Daarnaast is het assortiment "Coming Soon" templates verder uitgebreid naar maar liefst 13 stuks. Deze templates zijn uitermate handig als je website nog in aanbouw is.

Je kunt deze "landingspagina's" inzetten om je bezoekers alvast te informeren over al het moois wat er binnenkort te zien zal zijn. Je kunt ze daarnaast uitrusten met bijvoorbeeld een aftelmodule.

Een "Coming Soon" pagina is snel en eenvoudig gemaakt met deze templates en koppel je met een paar klikken aan je domein. Jij kunt in alle rust verder bouwen aan je website en je bezoekers, die komen tot het moment dat je "live" gaat terecht op een mooie tijdelijke pagina!

Wil je meer weten over hoe je een WordPress website zelf maakt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, we helpen je graag verder!