Editorial

Voor het geval je het vergeten was... Mannen zijn niet de enige die 'die speciale datum' vergeten. In dit nummer van Fashion Freaks kijken we naar de geweldige accessoires voor mannen die je direct kunt kopen voor het geval je bijvoorbeeld zijn verjaardag bent vergeten.

 

Ook brengen we in deze uitgave een exclusief interview met de beroemde horloge maker Pierre-Yves Müller, een spannende schoenenwedstrijd, ons reguliere mode nieuws en nog veel meer!

We hopen echt dat je zult genieten van dit nummer van Fashion Freaks.

 

ff-oops-final

Oops I did it again...

Zoals beloofd, hebben we een selectie gemaakt met cadeautjes voor mannen die het verdienen.

Door 1 van deze 3 luxe artikelen cadeau te geven wordt elke fout die je gemaakt hebt direct vergeten. Deze artikelen zijn secuur uitgezocht en worden wereldwijd geleverd.

Wees er snel bij want alle artikelen die op deze pagina staan zijn limited editions.

ff-competition-sticker-small

Is het mogelijk om maar 5 paar schoenen te hebben?

We houden allemaal van schoenen en je kunt er niet genoeg van hebben, toch? In deze uitgave van Fashion Freaks hebben we een kleine wedstrijd georganiseerd. Zoek 5 paar schoenen die je bij elke outfit en in elke situatie kan dragen en wordt de gelukkige winnaar!

Shopping Nieuws bij Fashion Freaks

De man, de mythe, de horlogemaker.

Pierre-Yves Müller, de beroemde horlogemaker van SWISS, zit in een bescheiden tuinstoel voor zijn huis dat gesitueerd is in het hart van de Zwitserse Alpen. Fashion Freaks is de gelukkige die de kans kreeg deze mysterieuze man te interviewen.

 

De eerste indruk die je van Pierre-Yves krijgt zodra hij de ruimte binnenkomt is; deze man is menens. Zijn handen zijn perfect verzorgt. Je ziet dat zijn handen worden behandeld als de meest waardevolle instrumenten. En dat zijn ze ook.

Pierre-Yves komt binnen met een gereserveerd lachje, er is geen ruimte voor poespas in dit interview. Dat komt mooi uit want wij willen, in de tijd die we krijgen ,ook alles te weten komen over deze man en zijn bedrijf! De tijd loopt....Tik Tak Tik Tak. 

 

Uitgelicht door Fashion Freaks

ff-q-lipstick

Kalman Lipstick

De nieuwe lippenstift-lijn van Kalman is geweldig! Met intense kleuren en een long-lasting effect. De prijs is het dubbel en dwars waard. De lipstick zelf ziet er wel goedkoop uit.

ff-q-jeans

Eamonn Jeans

Een nieuwe Jeans genaamd Eamonn no.5. Als je het juiste figuur hebt dan heb je geluk. De tight-fit ziet er geweldig uit en is zeer comfortabel. Deze jeans is prijzig maar een betere keuze bestaat niet.

ff-q-tie

Aaqil Silk Ties

Luxe stropdassen van Aaqil. Zo mooi als deze stropdassen zijn heb ik lang niet meer gezien! Duur? Jazeker. Is dit een probleem? Nee.

ff-q-street

Nuna Streetwear

Kinder kleding van Nuna met veel kleuren en gekheid. Zachte materialen en wilde patronen. Duurzaam, prijzig, wild en ontdekken zoals een kind dat doet daar staat Nuna voor.

angley-ad
brg-ad
eamonn-ad

De beste Fashion ter wereld!

Meld je aan voor de dagelijkse nieuwsbrief van Fashion Freaks en ontvang het laatste nieuws omtrent mode. Elke maand kiezen we ook een winnaar onder de lezers van onze nieuwsbrief. De winnaar ontvangt een jaar lang het VIP abonnement!

Shopping

Winkels
Kortingscode
FashionFreaks VIP Shopping
Betaal methode
Populaire outletwinkels

 

Leden

Jouw Account
Vernieuw Abonnement
Leden Deals
VIP Account
Vertel een vriend

Over

Contact FF
Magazine Schrijvers
Pers Centrum
Carriere bij FF
Voorwaarden

Gebruik

Geen enkel onderdeel van dit online tijdschrift mag worden gekopieerd zonder toestemming. Als je pers materiaal wilt, is hierover meer te vinden in de 'over ons' pagina.

© 2018 FashionFreaks