eMsWeb website Lekkere Kalkoen haalt landelijke media!

Soms zit er een wel heel vliegende start tussen de websites die we opleveren. Een BW'er noemen we dat, De Bekende Website....

eMsWeb-website-Lekkere-Kalkoen-haalt-landelijke-media

Website maken op zijn Westlands

Websites maken doen we dagelijks met veel plezier en enthousiasme, op het moment dat er een nieuwe creatie de wijde wereld intrekt voelt het altijd weer als een klein afscheid. Hoe leuk is het dan dat de opgeleverde website vlak na lancering de media haalt!

Meat 😉 de BW'er, de Bekende Website...

In verband met de aanstaande kerst, de kerstpakketten en thanksgiving klopten Cor en Duco van Lekkere Kalkoen, eind oktober bij eMsWeb aan. “We zoeken iemand die snel een kwalitatieve webshop kan bouwen.”, klonk het op zijn Westlands, duidelijk en direct. “en na oplevering moeten we zelf eenvoudig de website kunnen bij- en onderhouden”

De volgende dag hebben we de mouwen opgestroopt en zijn we gestart met de bouw.

Binnen enkele dagen erna stond de webshop voor 90% in de steigers om op 9 november definitief live te gaan. De eerste bezoekers vonden de weg naar de site al snel en ook Google nam de website (zoals het hoort) rap op in haar zoekresultaten.

Radio 10 en het AD

Afgelopen weekend wijdde het dagblad AD een paginagroot artikel (lees hier het volledige artikel) over het bedrijf LekkereKalkoen. Het ochtendprogramma van Gerard Ekdom op Radio 10, appte maandagochtend 26-11 voor een telefonisch interview...

Fantastische resultaten voor de heren Cor en Duco van lekkerekalkoen.nl en mooie gevolgen van een goede en moderne website! De slogan van eMsWeb “Maak indruk” komt hierbij weer prachtig tot zijn recht en dat maakt ons natuurlijk ook een beetje trots.

Ook interesse in een moderne en goed werkende website of webshop voor jouw organisatie? Neem vrijblijvend contact op en laat je informeren.