Gratis adverteer mogelijkheden met Google Mijn Bedrijf

Een nieuwe functie in Google Mijn Bedrijf geeft je de mogelijkheid om deze uit te breiden met acties, evenementen etc. en deze te voorzien van een foto en/of link naar je website. Deze gratis functie vind je in het menu onder de noemer "Posts".

Het bericht kan bestaan uit 100 tot 300 karakters waarbij de eerste 100 meteen zichtbaar zijn bij MijnBedrijf in het Google zoekresultaat. Je kunt het tekstdeel voorzien van een toepasselijke foto en een link naar bijvoorbeeld je website, blog of nieuwsbericht. Aan de actie of het evenement hang je vervolgens een start en einddatum waarbij toekomstige data ook worden geaccepteerd. Na publicatie is je bericht meteen zichtbaar op Google zoeken en Google Maps. Plaats je meerdere berichten tegelijk dan worden deze in carrousel vorm weergegeven.

"Posts" is makkelijk in te stellen via je Google Mijn Bedrijf beheerderspagina en wordt door Google gratis aangeboden. Volgens Google is de berichtenfunctie een nieuwe manier om nieuwe klanten te werven en bestaande relaties verder op te bouwen. Ook is het een ideale manier om te laten zien wat er uniek is aan jouw bedrijf.

Heb je je nog niet aangemeld of wil je hulp om jouw website aan te melden en in te stellen bij Google Mijn Bedrijf dan helpen we je graag verder.